Taxi till restaurangen i destination Vemdalen

Njut av lokala smaker och slipp köra bil hem

I Destination Vemdalen finns ett flertal restauranger och många erbjuder riktigt god mat och bra service. Här finns trevliga krogar hela vägen från Klövsjö, via Storhogna, Vemdalsskalet och Vemdalen ända till Björnrike. För att hela sällskapet ska kunna njuta av mat och framförallt dryck erbjuder vi oss givetvis att köra er från stugan till restaurangen.

Tips på restauranger

Hovde Sportbar & Kök. Mitt på Skalets Torg på Vemdalsskalet ligger Hovde. Här kan ni både se stora stortevenemang, prova er igenom en rejäl öl och vinlista samt äta vällagad mat. Här erbjuds både lokala smaker och vegetariska alternativ. Besök Resturang Hovdes hemsida.

Husky. Husky restaurang och bowling ligger mitt i Vemdalens by och fungerar som en träffpunkt för både lokala gäster och turister i området. Husky är öppet nästan året runt. Läs mer här.

Storhogna Högfjällshotell. Hotellet vid fjällkanten bjuder på god mat i lyxig miljö. Här har man en helt unik vinterträdgård med exotiska växter och träd samt ett gediget dryckesutbud. Läs mer på deras hemsida.

TorgEtt. TorgEtt ligger på Skalets Torg, skön miljö och god mat. Finns några bord där ni sitter i sköna fåtöljer vid den öppna brasan. Varför inte unna er ett ostron eller två till förätt? Besök TorgEtt Mat & Vin.

Hotell Klövsjöfjäll. Här på vår egen hemmaplan njuter vi av italienska recept och lokala delikatesser. I hotellets rymliga restaurang Enoteca serveras lunch, fika och middag alla dagar udner säsong. Spana in hemsida för bokning och öppettider.

Humleliret. I Klövsjö by finns en riktig pärla väl värd en taxiresa:) Humleliret ligger i en gammal lada och delar lokaler med Klövsjö Gårdsbryggeri. Humleliret har flera gånger fått erkännande från bland annat White guide för sin utsökta mat och dryck.  Läs meny mm.

Att besöka i vinter

Björns Brasserie. En annan trevlig restaurang som vi kan rekommendera är nyööpnade Björns Brasserie i Björnrike. Här erbjuds en härlig meny med halvrätter, god glass till efterrätt och roliga drinkar till barnen (samt en hänghörna med soffor och eluttag för barnen att mysa i efter middagen). Läs mer om Restaurangen Björns Brasserie i Björrike.

Välkommen att njuta av god mat och en skön taxiresa hela vägen hem! 

Taxi för stora sällskap

Beep Beep Transport, Taxi Klövsjö Vemdalen, erbjuder transfer i både taxibilar och bussar i olika storlekar. Med kapacitet för upp till 60 personer löser vi transporten även för riktigt stora resesällskap.

Vi önskar er en smaklig spis och trevlig kväll! Hoppas att vi får chans att höra vad ni tyckte om maten i taxin på vägen hem:) 

Välkommen att åka med oss

Har du några synpunkter?

Klicka på knappen för att lämna synpunkter. Tack för att du hjälper oss att förbättra vår verksamhet!

Följ oss i sociala medier
Kontakt

Du når oss på:
0706 225 226
Call us:
+46 706 225 226

Adress

Beep Beep Transport AB
Taxi Klövsjö Vemdalen
Klövsjövägen 61
845 97 Klövsjö

Öppettider
Alla dagar 00.00 - 24.00